Mutyara Pouch

RM88.00 MYR

Mutyara Beauty kini mengeluarkan Jus Mutyara dalam bentuk SACHET!
SACHET yang didatangkan dalam Pouch with Zip Lock memang sangat praktikal, hygiene dan mudah. Senang dibawa untuk bercuti, ke pejabat, letak dalam handbag dan paling seronok, TANPA SUDU. Hanya koyak dan minum, semudah ABC!
Tiada alasan untuk tidak berMutyara waktu pagi dan malam dengan Jus Mutyara dalam bentuk SACHET. Disarankan 1 hari, 1 sachet sahaja.

Sebarang pertanyaan lanjut atau perlukan sebarang pertolongan,
hubungi 019 230 9011.

Customer Reviews

Based on 12 reviews
100%
(12)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Noor Khairiah
Mutyara pouch

Alhamdulillah, memang best sangat minum jamu ni.. dah la senang nk minum dan mudah dibawa kemana2... Letak dlm handbag je...

D
Dayang Rhasia Ag Amit

Mutyara Pouch sangat sesuai mudah untuk diminum dan senang untuk dibawa ke mana jua

N
Nur Ain Nabila Ramli
Mutyara Pouch

Alhamdulillah. After consume this jamu, saya semakin bertenaga dan tak mudah penat.. This is my 3rd purchase of Mutyara Pouch.. Definitely will continue buy again🫶🏻

C
Customer

Best Supplement Ever 👍

Waktu berpuasa ni, mmg amalkan air nabeez + 1 sachet Mutyara ketika sahur .. mmg rasa bertenaga, angkut2 barang pindah rumah pun tak rasa penat.
Susu badan pun alhamdulillah cukup untuk anak-anak.
Yang paling best .. start puasa hingga 11/4 dah 5kg loss weight 🥰

M
Masnurfadilah574

Aktif semacam je bila ambil ni ...nak repeat lagi la