Mutyara Pouch

RM88.00 MYR

Mutyara Beauty kini mengeluarkan Jus Mutyara dalam bentuk SACHET!
SACHET yang didatangkan dalam Pouch with Zip Lock memang sangat praktikal, hygiene dan mudah. Senang dibawa untuk bercuti, ke pejabat, letak dalam handbag dan paling seronok, TANPA SUDU. Hanya koyak dan minum, semudah ABC!
Tiada alasan untuk tidak berMutyara waktu pagi dan malam dengan Jus Mutyara dalam bentuk SACHET. Disarankan 1 hari, 1 sachet sahaja.

Sebarang pertanyaan lanjut atau perlukan sebarang pertolongan,
hubungi 019 230 9011.

Customer Reviews

Based on 9 reviews
100%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
Customer

Best Supplement Ever 👍

Waktu berpuasa ni, mmg amalkan air nabeez + 1 sachet Mutyara ketika sahur .. mmg rasa bertenaga, angkut2 barang pindah rumah pun tak rasa penat.
Susu badan pun alhamdulillah cukup untuk anak-anak.
Yang paling best .. start puasa hingga 11/4 dah 5kg loss weight 🥰

M
Masnurfadilah574

Aktif semacam je bila ambil ni ...nak repeat lagi la

R
Rosemokti76

Saya selalu terasa lenguh..lenguh badan Dan cepat penat walau tidak buat aktiviti berat tetapi selepas saya mengamalkan Jamu MUTYARA semua Tu telah tiada alhamdulillah....cubalah jamu ini sangat berbaloi untuk kesihatan Yang berpanjangan....terutama buat ibu Yang berkerja macam saya.

F
Fara Aklasse

Best!

N
Nurfarahnadiamuzahar
Jus Mutyara is the BESTTT!!!

Jus Mutyara memang terbaik! Banyak membantu menyelesaikan masalah wanita