Jamu Mutyara

Jamu Mutyara adalah jamu kesihatan yang diekstrak dari bahan tradisional & makanan sunnah untuk mengekalkan tenaga, serta membantu menjaga kesihatan dalaman dan luaran.

​Khasiat Jamu Mutyara yang #BukanSekadarJamu khusus untuk membantu para wanita menghilangkan LETIH & LESU, membekalkan TENAGA SEPANJANG HARI, meningkatkan STAMINA dan MELANCARKAN PENGHADAMAN.

​Jamu Mutyara adalah jamu yang sangat mudah pengambilannya dengan rasanya yang tidak pahit, namun ternyata akan keberkesanannya. Jamu Mutyara menggunakan resipi turun-temurun keluarga Tya Ariffin (Selebriti Indonesia-Malaysia, Pengasas Jus Mutyara) dengan diolah rasanya dengan tambahan bahan yang dikenali juga sebagai makanan sunnah seperti Kurma, Delima, Madu, Habatussauda selain campuran herba-herba asli superti Kunyit, Halia, Manjakani dan sebagainya. Ianya boleh diamalkan seawal usia 16 tahun.

Puan Tya Arifin, Pengasas Mutyara

Wanita seringkali mengalami masalah seperti keletihan dan kelesuan yang mungkin disebabkan oleh faktor pemakanan, gaya hidup, ketidakstabilan hormon dan sebagainya yang mungkin mengganggu kehidupan seharian.
Apa yang membimbangkan adalah apabila masalah dalaman wanita ini akan terjerumus dalam masalah yang lebih besar dan membahayakan diri.

Sebagai seorang WANITA BEKERJAYA, ISTERI & IBU, Tya memahami masalah yang sering dihadapi oleh mereka ini dalam menjalani rutin seharian.

Jangan risau, Tya telah temui apa yang anda cari dan Tya juga ingin kongsikan kepada anda bagaimana Tya dapat menjaga diri untuk menjalani gaya hidup yang lebih baik dan sihat.

Kelebihan & Manfaat Jamu Mutyara

Berbeza rupa, Khasiatnya tetap sama

Jamu Mutyara didatangkan dengan dua kemasan iaitu botol & Pouch (sachet) yang mudah dibawa kemana sahaja.